Rajzolt bögre Indulás lány

3 300 Ft

Bögrét adni ajándékba a legtutibb dolog! Nagyon szép színes ábrákat, fotókat lehet rá készíteni, a siker garantált! Annál nincs is jobb, mint mikor várjuk, hogy iható legyen a forró tea, és gyönyörködünk  szeretteink arcában, vagy mosolygunk egy olyan vicces grafikán, ami felidéz egy kedves emléket.
A színek eltérhetnek, nem minden kijelző jelzi egyformán a végtermék színet, a vásárló kijelzőjétől függően előfordulhatm hogy sötétebb vagy világosabb lesz egy- egy frizura.
A képet kiterítve látod.

Elkészítési idő 5-8 munkanap.

Rövid 0 Ft rövid göndör 0 Ft fülig 0 Ft konty 0 Ft copf 0 Ft 2 copf 0 Ft hosszú 0 Ft fonat 0 Ft vállon 0 Ft hullám 0 Ft félhossz 0 Ft hosszegyenes 0 Ft fenthossz alulgöndör 0 Ft
Ovis zsák zöld 0 Ft Ovis zsák rózsaszín 0 Ft Ovis zsák piros 0 Ft Ovis zsák kék 0 Ft Iskola táska rózsaszín 0 Ft Iskola táska piros 0 Ft Iskola táska kék 0 Ft Iskola táska zöld 0 Ft

Leírás

Bögrét adni ajándékba a legtutibb dolog! Nagyon szép színes ábrákat, fotókat lehet rá készíteni, a siker garantált! Annál nincs is jobb, mint mikor várjuk, hogy iható legyen a forró tea, és gyönyörködünk  szeretteink arcában, vagy mosolygunk egy olyan vicces grafikán, ami felidéz egy kedves emléket. A képet kiterítve látod.

Elkészítési idő 5-8 munkanap.

További információk

Tömeg 5 kg