Rajzolt bögre Apa fog kislány

3 300 Ft

Bögrét adni ajándékba a legtutibb dolog! Nagyon szép színes ábrákat, fotókat lehet rá készíteni, a siker garantált! Annál nincs is jobb, mint mikor várjuk, hogy iható legyen a forró tea, és gyönyörködünk  szeretteink arcában, vagy mosolygunk egy olyan vicces grafikán, ami felidéz egy kedves emléket.
A színek eltérhetnek, nem minden kijelző jelzi egyformán a végtermék színet, a vásárló kijelzőjétől függően előfordulhatm hogy sötétebb vagy világosabb lesz egy- egy frizura.
A képet kiterítve látod.

Elkészítési idő 5-8 munkanap.

kopasz 0 Ft félkopasz 0 Ft nullás 0 Ft tüsi 0 Ft kócos 0 Ft fenthosszú 0 Ft hosszabb 0 Ft felszedett 0 Ft Forgó 0 Ft hossz hullám 0 Ft sapi barna 0 Ft sapi kék 0 Ft sapi narancs 0 Ft sapi piros 0 Ft sapi zöld 0 Ft sapi szürke 0 Ft kendő kék 0 Ft kendő piros 0 Ft kendő zöld 0 Ft
2 copf 0 Ft rövid 0 Ft fülig 0 Ft konty 0 Ft copf 0 Ft hosszú 0 Ft fonat 0 Ft hullám 0 Ft félhossz 0 Ft rgöndör 0 Ft sima alulgöndör 0 Ft hosszú egyenes 0 Ft piros sapi 0 Ft kék sapi 0 Ft

Leírás

Bögrét adni ajándékba a legtutibb dolog! Nagyon szép színes ábrákat, fotókat lehet rá készíteni, a siker garantált! Annál nincs is jobb, mint mikor várjuk, hogy iható legyen a forró tea, és gyönyörködünk  szeretteink arcában, vagy mosolygunk egy olyan vicces grafikán, ami felidéz egy kedves emléket. A képet kiterítve látod.

Elkészítési idő 5-8 munkanap.

További információk

Tömeg 5 kg